ELAZIĞ / KEBAN - Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

YÖGEP Mart Ayı toplantısı Gerçekleştirildi.

TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferiinin 107. Yıl Dönümü Törenleri Kapsamında Okulumuzda Yapılan Faaliyetlerden Kareler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Okulumuzdaçeşitli Etkinliklerle kutlandı.Programda emeği geçen Okulumuz Türkçe Öğretmeni Günay KAÇAR ve tüm Öğrencilerimizi kutlarız.

01-07 MART DEPREM HAFTASI

Mrt

Keban İlçe Emniyet Müdürlüğünde Görevli Trafik Polis memurları okulumuz Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verdi.

YÖGEP Aralık Ocak Ayı Toplantısı

Ara

Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) Ekim Kasım faaliyeti kapsamında İmam Hatip Okul İdarecilerine yönelik, Şehit Piyade Zafer Kılıç İmam Hatip Anadolu Lissesi Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde 17 Kasım 2021 Çarşamba Günü saat 14:00'da Cemil Meriç Fen Lisesi Konferans Salonunda Fırat Üniverstesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Tuncay Yavuz ÖZDEMİR'in Katılımıyla ''Yönetim Süreölerinde İşbirliği,Okulda Aidiyet Hissi,Sürdürülebilir Takım Ruhu ve Olumlu Kurum Kültürü Oluşturma'' konulu Konferans düzenlenmiştir.

Kas

''HAYDİ TÜRKİYE FİDAN DİKMEYE '' ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KEBAN NİMRİ KÖYÜNDE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNE KATILDI.İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN HASAN AKBULUT , İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN FETHİYE ATLI ve  İLÇE DAİRE AMİRLERİNİN DE KATILDIĞI BU ETKİNLİK RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA İLÇE PROGRAMI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE DÜZENLENDİ.ANMA PROGRAMINDA EMEGİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİMİ KUTLUYORUM.

Ekm

Mevlidi Nevbi Haftası Öncelikle okulumuzda çeşitli etkinlilklerle kutlandı.Elazığ Harput gezisi düzenlendi.İldeki etkinliklerde Şehit Eyüp Oğuz  İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bililer Proje Okulu Müdürü Halil İbrahim Şerbet Ve İl Müftümüz Sayın Selami Aydın'ın Okulumuza Desteklerinden dolayı Şükranlarımızı sunarız.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.Özellikle ilçemiz imamlarından Savaş ALP'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve 8.sınıf öğrencilerimizin 5.sınıf öğrencilerine hediye takdim etmeleri kayda değerdi.Programın hazırlanmasında emeğii geçen Okulumuz Türkçe Öğretmeni Günay KAÇAR ve sevgili öğrencilerimi kutluyorum.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL

Ock

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN OKULUMUZDA SINIFLARIMIZIN ve BİRİMLERİMİZİN İSİMLERİNİ DEGİŞTİRDİK