ELAZIĞ / KEBAN - Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Haz

07/06/2023 Çarşamba günü  okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Elazığ'da Fethi Sekin Mesire Alanında yıl Sonu pikniğini yaptı.

Haz

Okulumuz  Fen Bilimleri Öğretmeni Selda DALKILIÇ 'ın  rehberliğinde   öğrencilerimiz ilçe tarihinde bir ilki başararak Sıfır Atık İçin Okullar Yarışıyor Projesi Kapsamında 87 kğ atık pil toplayarak ödül kazandı.

May

Okul kütüphanemiz için desteklerini esirgemeyen kardeş okulumuz  ANKARA / Pursaklar - Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu  teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için okulumuz adına yaptığımız başvuru kabul edilmiş olup mülakatlara katılmaya hak kznmıştır.

Mrt

Okulumuzda  ramazan kolisi hazırlama kampanyası bereketli bir şekilde sonuçlandı.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Fen Bilimleri öğretmenimiz Selda DALKILIÇ rehberliğinde 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen okullara yönelik Mektup Arkadaşım adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Farklı şehirlerde yaşayan ortaokul öğrencilerimizin teknolojik aletlerle vakit geçirmek yerine yazma gibi güzel bir beceri ile meşgul olmalarını ve mektuplaşma yoluyla yeni arkadaşlar edinip sosyalleşmelerini arzuluyoruz.

Mrt

Sıfır atık ve geri dönüşüm bilinciyle “Atık Pil” toplama kampanyasını başarıyla yürüten Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selda DALKILIÇ , İngilizce öğretmenimiz Şeyda DOĞAN  ve öğrencilerimiz ilçemizde rekora imza attı.

Haz

YÖGEP Nisan-Mayıs Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

ELAZIĞ İL MERKEZİNDE OKUL TANITIMLARI YAPILDI