ELAZIĞ / KEBAN - Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Atatürk imam hatip ortaokulu

May

Anadolu İmam Hatip Okulları arasında düzenlenen 11’inci Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasının il elemeleri gerçekleşti.

May

Elazığ Belediyesi Başkanlığı tarafından yürütülen 'Gelecek Sensin Projesi' kapsamında Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu işbirliğiyle ilimiz geneli Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası  yapılmıştır. Turnuvaya katılan öğrencilerimiz Abdullah Fırat Kulami İl Birincisi olmuştur.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU BİLİMSEL ÇALIŞMALARIN SERGİLENECEĞİ TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI 8-9 MAYIS 2024  TARİHİNDE OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

Kas

OKULUMUZUN 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 10.11.2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP VELİLERİMİZE ARA KARNE VERİLECEKTİR.

Kas

Ekm

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğumu programımız değerli velilerimizinde katılımı ile Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Şiirlerin okunduğu, günün anlam ve öneminin anlatıldığı yazıların ardından çeşitli gösteriler yapıldı ve törenmiz son buldu. Bu program vesilesiyle okulumuz adına herkesin bayramını ve Cumhuriyetimiz 100. yılını kutluyoruz.

Ekm

Sağlık Bakanlığınca başlatılan  kampanya kapsamında 112 Acil Sağlık Hizmetlerinden 2 Acil Tıp Teknisyeni 7 gun 24 saat süreyle hizmet veren 112 Acil çağrı Merkezi hakkında tüm öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Haz

2022 - 2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bugün okullarda karne heyecanı vardı.

Haz

Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet programı düzenlendi. Rabbim öğrencilerimize daha nice mezuniyetler görmeyi nasip etsin inşallah.

Haz

07/06/2023 Çarşamba günü  okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Elazığ'da Fethi Sekin Mesire Alanında yıl Sonu pikniğini yaptı.

Haz

Okulumuz  Fen Bilimleri Öğretmeni Selda DALKILIÇ 'ın  rehberliğinde   öğrencilerimiz ilçe tarihinde bir ilki başararak Sıfır Atık İçin Okullar Yarışıyor Projesi Kapsamında 87 kğ atık pil toplayarak ödül kazandı.

May

Okul kütüphanemiz için desteklerini esirgemeyen kardeş okulumuz  ANKARA / Pursaklar - Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu  teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Fen Bilimleri öğretmenimiz Selda DALKILIÇ rehberliğinde 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen okullara yönelik Mektup Arkadaşım adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Farklı şehirlerde yaşayan ortaokul öğrencilerimizin teknolojik aletlerle vakit geçirmek yerine yazma gibi güzel bir beceri ile meşgul olmalarını ve mektuplaşma yoluyla yeni arkadaşlar edinip sosyalleşmelerini arzuluyoruz.

Mrt

Sıfır atık ve geri dönüşüm bilinciyle “Atık Pil” toplama kampanyasını başarıyla yürüten Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selda DALKILIÇ , İngilizce öğretmenimiz Şeyda DOĞAN  ve öğrencilerimiz ilçemizde rekora imza attı.

Mrt

Yaklaşan mübarek Ramazan ayı dolayısıyla okulumuz adına Ramazan İmsakiyesi düzenlendi. Bütün ümmetin Ramazan ayını tebrik eder, islamin izzetine, müslümanlarında kurtuluşlarına vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederiz.